Popularyzacja wiedzy przyrodniczej i budowanie kapitału naukowego wśród młodzieży, poprzez bezpośredni kontakt z naukowcami i udział w zajęciach laboratoryjnych oraz kawiarniach naukowych. Rozwijanie kompetencji, rozbudzanie ciekawości poznawczej, stymulowanie intelektualnego, aksjologicznego i społecznego, inspirowanie do twórczego myślenia i rozwijania własnych pasji.
Strony
▼
poniedziałek, 11 maja 2020
Dlaczego czekolada poprawia nam nastrój? (lekcja on-line)
Webianria dla uczniów i szkół w ramach projektu Warmińsko-Mazurski Uniwersytet Młodego Odkrywczy 2.0.
Tym razem dr Ewa Fiedorowicz opowiada o czekoladzie i tym co jest w czekoladzie i jak wpływa na ludzki organizm.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.